Från jord till bord, god grön mat efter säsong

Följ Elsas Mat på bloglovin

Följ Elsas Mat på bloglovin

Hej i vårsolen! Gillar du vad du ser här på bloggen? Då har jag ett förslag till dig! Följ Elsas Mat på Bloglovin

Frukost deluxe, chia pudding, hembakade croissanter och en skummande cafè latte

Fiffi är inte direkt överförtjust i de otaliga små vårbäckar som har bildats på vägen, men älskar solen och det varmare vädret. Jag kan inte annat än att hålla med, även om jag måste erkänna att jag kommer sakna det böljande vita snötäcket över åkrarna och tusen och åter tusen gnistrande kristaller som täcker trädens grenar en kall klar morgon.

Önskar er alla en fortsatt fin Söndag! Nu är det hög tid för mig och hunden att ge oss ut på dagens promenad.

 

 

 

 

Please follow and like us:


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *